خانه / فنی و مهندسی / تحقیق درباره بررسی پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

تحقیق درباره بررسی پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

دانلود رایگان تحقیق درباره بررسی پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق درباره بررسی پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) “را از yahoo-market دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۲۰   پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند كه براي افزايش عمر نگهداريشان، از اشعه استفاده مي شود. از جمله اشكالاتي كه اين روش دارد آن است كه بعضي از محصولات كه در معرض تابش اشعه قرار مي گيرند نوعي طعم نامطبوع پيدا مي كنند. اين طعم عموماً نامطلوب بوده و براي مصرف كنندگان غير قابل قبول است. برخي از جنبه هاي فناوري اشعه دهي مواد غذايي اشعه دهي مواد غذايي نوعي روش فيزيكي براي فرآوري محسوب مي شود كه شامل قراردادن ماده غذايي بسته بندي شده در برابر اشعه هاي گاما، اشعه X و الكترون مي باشد. منابع اشعه مواد غذايي معمولاً با اشعة گاما و از طريق يك منبع راديوايزوتوپ، الكترون ها و يا اشعه X توليد شده از طريق يك شتاب دهندة الكتروني …

این محصول “تحقیق درباره بررسی پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

مقاله امنيت و دستيابي به اطلاعات در UNIX

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، مقاله امنيت و دستيابي به اطلاعات در UNIX ، این محصول" مقاله امنيت و دستيابي به اطلاعات در UNIX "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *