خانه / علوم پزشکی / تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت

تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت

دانلود رایگان تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت “را از yahoo-market دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: ۳ فهرست مطالب: خصوصيات ظاهري گوشت عوامل موثر بر مقدار ميوگلوبين عضله    خصوصيات ظاهري گوشت: ۱-رنگ گوشت: مهمترين تركيباتي كه موجب ظهور رنگ در گوشت مي شود رنگدانه هايي هستند كه برخي طول موج هاي نور را جذب كرده ، ساير نورها را منعكس ميكنند . ساختمان وبافت عضلات نيز بر ميزان جذب وانعكاس نور تاثير دارد. رنگدانه هاي گوشت: ۱- پروتئين هموگلوبين يا رنگدانه خون ۲- پروتئين ميوگلوبين يا رنگدانه عضلات كه در صورتيكه به خوبي انجام شده باشد ۸۰ تا۹۰ درصد رنگدانه گوشت را تشكيل مي دهد. ۳- آنزيم كاتالاز ۴- آنزيم سيتوكروم آنزيم هاي كاتالاز وسيتوكروم بر رنگ گوشت تاثير جزيي دارند. ساختمان ميوگلوبين: ميوگلوبين داراي يك قسمت پروتيني به نام گلوبين(پروتين گلبولي)و يك قسمت غير پروتيني به نام حلقه هم  م …

این محصول “تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

جزوه آموزشی نسخه پیچی داروخانه

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، جزوه آموزشی نسخه پیچی داروخانه ، این محصول" جزوه آموزشی نسخه پیچی داروخانه "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *