خانه / فنی و مهندسی / تحقیق در مورد فراوري گوجه

تحقیق در مورد فراوري گوجه

دانلود رایگان تحقیق در مورد فراوري گوجه ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق در مورد فراوري گوجه “را از yahoo-market دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه۱۶ فهرست مطالب مقدمه سيستم‌هاي شستشو و سورتينگ سيستم‌هاي پالپ كردن شستشوي گوجه‌فرنگي توليد رب مخزن شستشو حرارت دادن اوليه استخراج و تصفيه عصاره از نظر گياه‌شناسي، گوجه‌فرنگي نوعي ميوه محسوب مي‌شود، ولي اكنون در اكثر تقسيم‌بندي‌ها به عنوان سبزي تلقي مي‌شود. علت آن است كه طي سال‌هاي متمادي همراه سبزي‌ها در سالاد بكار مي‌رفته است.   گوجه‌فرنگي ميوه‌اي غني از ويتامين «آ و ث» مي‌باشد. ۳۰ گرم از گوجه‌فرنگي حاوي ۸۰ واحد ويتامين آ و ۷۰ ميلي‌گرم ويتامين ث است. اسيدكردن گوجه‌فرنگي قبل از فرآوري معمولاً وقتي گوجه‌فرنگي pH آن بالا رود، زودتر در معرض فساد قرار مي‌گيرد. كنسرو گوجه‌فر …

این محصول “تحقیق در مورد فراوري گوجه  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

گزارش کارآموزی اجرای اسکلت فلزی

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، گزارش کارآموزی اجرای اسکلت فلزی ، این محصول" گزارش کارآموزی اجرای اسکلت فلزی "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *