خانه / فنی و مهندسی / تحقیق در مورد قارچ خوراكي

تحقیق در مورد قارچ خوراكي

دانلود رایگان تحقیق در مورد قارچ خوراكي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق در مورد قارچ خوراكي “را از yahoo-market دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۱۵ فهرست مطالب خشك كردن قارچ خوراكي كنسرو كردن قارچ خوراكي   پخت مقدماتي يا بلانچينگ[۱]   6- بازرسي نهايي استانداردهاي كيفي قارچهاي پرورشي اول- تعاريف   خشك كردن مواد غذايي و تبخير و حذف نسبي رطوبت ماده غذايي و در نتيجه مساعد كردن محيط براي رشد ميكرو ارگانيسم ها و انجام فعل و انفعالات شيميايي به منظور حفظ و نگهداري مواد غذايي به مدت بيشتر ، يكي از راههاي نگهداري مواد غذايي مي باشد كه كاربردهاي وسيعي در صنايع غذايي دارد . بر همين اساس نيز خشك كردن قارچ خواكي صورت مي گيرد.   در روش صنعتي خشك كردن قارچ ( hot air drying) ابتدا قارچ هاي مورد نظر تحت يك شستشو مقدماتي قرار مي گيرند و براي به دست آوردن بهترين محصول خشك شده قارچ لازم است كه قارچ ها بدون فرايند آنزيم بري پس از فرو بردن در محلول هاي حاوي ۸۰/۰ درصد يا ۱/۰ درصد متابي سولفيت سديم  ابتدا به مدت ۵ ساعت در درجه حرارت ۴۵ درجه سانتي گراد و بعد به مدت يك ساعت در حرارت ۸۰ درجه سانتي گراد توسط هواي داغ و خ …

این محصول “تحقیق در مورد قارچ خوراكي  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی ، این محصول" پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *