خانه / فنی و مهندسی / تحقیق فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي

تحقیق فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي

دانلود رایگان تحقیق فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” تحقیق فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي “را از yahoo-market دانلود نمایید.


فایل : word قابل ویرایش و آماده چاپ تعداد صفحه :۱۶ فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي با آغاز فصل پاييز بسياري اقدام به فريزري كردن مواد غذايي و انواع ميوه و سبزي مي كنند تا در پاييز و زمستان آينده از اين مواد استفاده كنند. اين امر هر چند باعث سهولت تهيه غذا بويژه براي افراد كارمند شده و تنوع غذايي را نيز به همراه دارد، اما متخصصان تغذيه تأكيد مي كنند تا حد امكان مواد غذايي تازه جايگزين مواد غذايي فريزري شود؛ اما مي توان        با رعايت اصول صحيح فريز كردن موادغذايي، كيفيت مواد غذايي را حفظ كرد تا با آسودگي بيشتري ازاين مواد استفاده كرد. آنچه در پي مي آيد بررسي اصول صحيح فريز كردن مواد غذايي، ميوه ها و سبزيها است تا با نيم نگاهي به اين توصيه ها تغذيه بهتر داشته باشيم. بسته بندي و شرايط آن مواد غذايي پيش از فريز شدن نياز به بسته بندي مناسب دارند تا عطر و طعم، رطوبت، رنگ طبيعي و ارزش غذايي خود را از دست نداده و سرماي فريزر و خشكي محيط آن باعث خراب شدن مواد غذايي نشود. انتخاب نوع بسته بندي در گام نخست بستگي به نوع ماده غذايي و در مرحله بعد به سليقه و مي …

این محصول “تحقیق فريز كردن وحفظ ارزش مواد غذايي  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی ، این محصول" پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *