خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله آزمون هاي كمپوت و كنسرو

دانلود مقاله آزمون هاي كمپوت و كنسرو

دانلود رایگان دانلود مقاله آزمون هاي كمپوت و كنسرو ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله آزمون هاي كمپوت و كنسرو “را از yahoo-market دانلود نمایید.


۱ . وزن آبكش : وزن آبكش نتيجه گيري : طبق استاندارد وزن ميوه به شربت حداقل بايد ۴۰ درصد الي ۴۵ درصد باشد . همانطور ملاحظه مي كنيد وزن آبكشي ما ۴۹٫۵۵ مي باشد كه در رنج فوق بوده و نمونه مورد نظر از لحاظ ميزان ميوه موجود در حد مناسب مي باشد .   2 . درصد پري : درصد پري     100 – 96.35 نتيجه گيري : اندازه ي فضاي آزاد سر قوطي طبق استاندارد در قوطي هاي فلزي ۶ درصد و در قوطي هاي شيشه اي ۱۰ درصد مي باشد . اگر ميزان فضاي آزاد سر قوطي بيشتر ۶ درصد باشد در فرايند سرد كردن درب قوطي را به سمت خود مي كشد و اين باعث ايجاد فشار در محل دوخت و نشتي آن مي شود . همانطور مي دانيد هرچه فضاي آزاد سر قوطي بيشتر باشد خلا نيز بيشتر است . و اگر ميزان فضاي آزاد سر قوطي از اين مقدار كمتر باشد در اثر فرايند حرارتي قوطي حالت تورم پيدا كرده باعث ايجاد فشار در محل دوخت و نشتي آن مي شود . وجود فضاي …

این محصول “دانلود مقاله آزمون هاي كمپوت و كنسرو  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت درباره بررسی خواص دیزل گازوئیل

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، پاورپوینت درباره بررسی خواص دیزل گازوئیل ، این محصول" پاورپوینت درباره بررسی خواص دیزل گازوئیل "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *