خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله بررسی تاثير اولتراسوند در فرايند انجماد موادغذایی

دانلود مقاله بررسی تاثير اولتراسوند در فرايند انجماد موادغذایی

دانلود رایگان دانلود مقاله بررسی تاثير اولتراسوند در فرايند انجماد موادغذایی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بررسی تاثير اولتراسوند در فرايند انجماد موادغذایی “را از yahoo-market دانلود نمایید.


استفاده از اولتراسوند در انجماد مواد غذایی نسبتا جدید بوده و موضوع بسیاری از تحقیقات می باشد. امواج فراصوت با انرژی پایین و فرکانس بالا در محدوده MHz10-KHz100 در فرایند انجماد مواد غذایی بکار گرفته می شوند که مزایایی مانند کارایی بالا، قابلیت تعیین دمای اولیه تشکیل هسته، عدم نیاز به تماس مستقیم با محصول و نبود موانع قانونی در بکارگیری را به همراه دارند. مشخص ترین پدیده در استفاده از اولتراسوند، کاویتاسیون می باشد که نه تنها منجر به تولید حباب های گاز بلکه باعث ایجاد ریز جریان ها نیز می شود. کاویتاسیون با کمک به تشکیل هسته و ریز جریان ها نیز با تسریع انتقال حرارت و جرم در فرایند انجماد تاثیر گذار می باشند. فرایند صوتی متناوب با اثر بر کریستال های یخ  باعث تکه شدن و توزیع اندازه کوچکتر کریستال ها می گردد  که در بسیاری از فرایند های انجماد مد نظر می باشد. در نگهداری انجمادی مواد غذایی تازه اولتراسوند باعث کوتاه شدن فرایند انجماد و در نتیجه تولید محصول با کیفیت بهتر می شود. همچنین استفاده از آن در تغلیظ انجمادی و خشک کردن انجمادی منجر به توزیع اندازه کنترل شده کریستال ها در محصول …

این محصول “دانلود مقاله بررسی تاثير اولتراسوند در فرايند انجماد موادغذایی  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

دانلود پاورپوینت تراكم بتن

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، دانلود پاورپوینت تراكم بتن ، این محصول" دانلود پاورپوینت تراكم بتن "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *