خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

دانلود رایگان دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا “را از yahoo-market دانلود نمایید.


مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کردن میکروازگانیسم ها و آنزیم ها و همچنین تولید محصولاتی با کیفیت بالا اهمیت خاصی در صنایع غذایی پیدا کرده است . در ابتدا فناوری فشار بالا در تولید انواع سرامیک ، استیل و آلیژهای خاصی مورد استفاده قرار می گرفت . در هه گذشته، فناوری استفاده از آن در صنایع غذایی نیز گسترش یافت . اثر فشار های زیاد  در غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها از آغاز قرن بیستم شناخته شد. در دهه گذشته نیز تلاش های زیادی در …

این محصول “دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

سیستم عامل موبایل اندرویدو برنامه های اندروید

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، سیستم عامل موبایل اندرویدو برنامه های اندروید ، این محصول" سیستم عامل موبایل اندرویدو برنامه های اندروید "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *