خانه / علوم پزشکی / دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ

دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ

دانلود رایگان دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ “را از yahoo-market دانلود نمایید.


¢ يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن ۱۹ مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد. ¢ در سال ۱۹۲۰ کلارنس بردسي ( clarence birdseye ) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد ¢ و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است . شامل ۲۱ اسلاید powerpoint …

این محصول “دانلود پاورپوینت آنزیم بری ، بلانچینگ  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

پاور پوینت در مورد سرطان روده بزرگ

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، پاور پوینت در مورد سرطان روده بزرگ ، این محصول" پاور پوینت در مورد سرطان روده بزرگ "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *