خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده

دانلود مقاله بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده

دانلود رایگان دانلود مقاله بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده “را از yahoo-market دانلود نمایید.


سيب زميني به عنوان چهارمين ماده غذايي پر مصرف دنيا ( ۲۰ كيلوگرم در سال براي هر نفر ) از اهميت ويژه اي برخوردار است . در كشور ما عليرغم اينكه ساليانه حدود سه ميليون تن سيب زميني توليد مي شود ، صنايع تبديلي و روشهاي نگهداري اين محصول كه در مراحل كاشت و داشت و انبار مستعد آفات و فساد مي باشد مورد مطالعه چنداني قرار نگرفته است از اينرو در اين مقاله سعي بر آن است تا ضمن معرفي فرآيند توليد فرنچ فرايز (خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده) ، پارامترهاي مؤثر بر كيفيت آن بررسي شود. نتايج حاصل از يك ارزيابي تجربي براي توليد فرنچ فرايز از سيب زميني قوچان نشان داد كه با استفاده از محلولهاي رقيق قندي يا نمكي مي توان زمان سرخ شدن خلالهاي سيب زميني را پايين آورد كه به اين ترتيب علاوه بر كاهش ميزان چربي مانده در سيب زميني( تا حدود ۱۰-۱۵%)علاوه بر اينكه ايمني محصول بيشتر تضمين مي شود، رنگ محصول بهبود مي يابد و از چروكيدگي سطحي محصول كاسته و به تردي آن افزوده مي شود . كلمات كليدي : كيفيت – خلالهاي سيب زميني – سرخ كردن – فرنچ فرايز بعد از گندم و برنج و ذرت، سيب زميني محصول عمده كشاورزي اس …

این محصول “دانلود مقاله بررسي اثر فرايند آب پز بر كيفيت خلالهاي منجمد سيب زميني سرخ شده  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی ، این محصول" کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *