خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی

دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی

دانلود رایگان دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی “را از yahoo-market دانلود نمایید.


سه واريته خرما از کشور عمان كه توسط خشك كن هاي خورشيدي و به صورت طبيعي خشك شده اند به همراه  شيره و ساير محصولات خرما  (كيك هاي فشرده و هسته) به منظور بررسي تركيبات فيبرهاي رژيمي، تركيبات فنولي كل و خواص آنتي اكسيداني مورد آزمايش قرار گرفتند. كربوهيدرات ها تركيب اصلي را در تمامي واريته هاي خرما، شيره و ساير محصولات تشكيل مي دهند و به همراه آن رطوبت و مقدار كمي پروتئين، چربي و خاكستر نيز وجود دارد . كيك هاي فشرده حاوي بالاترين ميزان پروتئين مي باشند و محدوده ي تغليظ آنها ازg 100 /gr 62/3 در واريته Shahal تاgr100/ gr 23/5  در واريته Mabseeli ، متغير است. در حالي كه ميزان چربي در هسته بالاترين مقدار را داشته و محدوده آن بين gr/100 / gr02/5 درواريته  Mabseeli تا gr100/ gr 9/5 در واريته sellah- um متغير است. هسته در بين خرما، شيره و محصولات ديگر خرما، حاوي بالاترين مواد فنولي( mg 4430- 3102 اسيد گاليك به ازاي هر gr 100 وزن) و خواص آنتي اكسيداني ( ۹۲۹-۵۸۰ /  mol ترو لوكس به ازاي هر گرم ) مي باشد. نتايج حاصله اشاره مي كند كه محصولات وابسته به خرما به خصوص هسته …

این محصول “دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

مقایسه معیارهای بهترین شبکه ژئودتیکی میکروژئودزی سدها

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، مقایسه معیارهای بهترین شبکه ژئودتیکی میکروژئودزی سدها ، این محصول" مقایسه معیارهای بهترین شبکه ژئودتیکی میکروژئودزی سدها "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *