خانه / علوم انسانی / مقاله در مورد اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي

مقاله در مورد اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي

دانلود رایگان مقاله در مورد اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” مقاله در مورد اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي “را از yahoo-market دانلود نمایید.


لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۱۳    اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل ۱۵(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنما در برنامه هاي اصلاحي طراحي نشده است.در اكثر موارد پروتئين نخود بيشترين اهميت را دارد.هدف اغلب برنامه هاي اصلاحي ، نگهداري مقدار پروتئين نخود همسطح با پروتئين ارقام استاندارد قبلي است.مقدار پروتئين نخود معمولاً در لاينهاي هموزايگوس اميد بخش نسل f6 يا نسلهاي بعدي تعيين مي شود.آزمايش پروتئين معمولاً براي به دست آوردن معياري به منظور رد كردن ارقام با پروتئين كمتر،نسبت به رقم شاهد ، انجام مي گيرد.به هر حال مقدار پروتئين خام دانه از ۱۷تا۲۴% (۱۷۰ ت …

این محصول “مقاله در مورد اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي  “توسط پورتال yahoo-market جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:yahoo-market.ir

مطلب پیشنهادی

فرهنگ و شخصیت ۴۳ ص به همراه پاورپوینت

دانلود رایگان مقاله ، تحقیق ، فرهنگ و شخصیت 43 ص به همراه پاورپوینت ، این محصول" فرهنگ و شخصیت 43 ص به همراه پاورپوینت "را از yahoo-market دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *